Medezeggenschapsraad

Onze medezeggenschapsraad (MR) kwam in deel A van de schoolgids al aan de orde. De schooldirecteur bespreekt allerlei aangelegenheden die betrekking hebben op de school, met de MR. De MR wordt in de gelegenheid gesteld haar standpunten kenbaar te maken. De MR heeft, afhankelijk van het onderwerp, recht op informatie, recht op het uitbrengen van advies of recht op instemming. Besluitvorming vindt zodoende in goede harmonie plaats.

Heeft u vragen mail dan naar:
mrderietpluim@attendiz.nl

Dit zijn onze leden van de MR;

Desi Platenkamp

Personeelsgeleding

Mijn naam is Desi Platenkamp. Ik ben leerkracht op de Rietpluim. Met veel plezier geef ik les aan onze doelgroep. Het is fijn om in dit team samen te kunnen kijken naar de kansen en mogelijkheden van onze leerlingen.

Sinds dit schooljaar maak ik deel uit van de MR. Ik vind het leuk om samen met onze betrokken ouders en personeelsleden mee te denken over afspraken en regels binnen de school en het onderwijs. Samen zorgen we voor een fijne school voor de kinderen, maar natuurlijk ook voor ouders en het personeel!

Ruth Jansen

Personeelsgeleding

Mijn naam is Ruth Jansen. Ik ben onderwijsassistent op de Rietpluim. Sinds 3 jaar ben ik werkzaam op onze fijne school. Samen met het team en de kinderen maken wij er elke dag weer een fijne dag van.  

 Sinds dit schooljaar mag ik deel uitmaken van de MR. Het lijkt mij leuk om niet alleen met de collega’s, maar ook met de betrokken ouders, mee te denken over de afspraken binnen onze school.  

Ilonka Egberts

Oudergeleding

Mijn naam is Ilonka Egberts en ik woon in Almelo, samen met mijn zoontje.

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en tempo. Ik vind het  belangrijk dat een kind zich veilig voelt en zich mag ontwikkelen in een positieve en prettige omgeving en dat juist zijn of haar sterke kanten naar boven worden gehaald. Hier op de rietpluim krijgen de kinderen de ruimte om te groeien op hun eigen unieke manier, in een veilige en prettige omgeving.  En er is een prettige samenwerking tussen personeelsleden, kinderen maar ook ouders. En daarom heb ik mij aangemeld bij de MR om onze ervaringen als ouders maar ook ideeën of tips bespreekbaar te maken samen met de school.  Dus heb je als ouder(s)vragen, ideeën of tips, spreek mij gerust aan. Want zoals de slogan van de school al zegt:

Sámen kansrijk groeien

Bas Boomkamp

Oudergeleding

Mijn naam is Bas Boomkamp. Ik ben 36 jaar, getrouwd en woon in Harbrinkhoek. Sinds dit jaar gaat onze pleegzoon naar de Rietpluim. Ik vind het mooi om mee te denken en te praten over van alles rondom de school. Samen blijven werken aan een mooie school voor iedereen.  

GMR

Op het niveau van Attendiz is er ook een Gemeenschappelijke MR (GMR) ingesteld. De werkwijze van de GMR is dezelfde als die van de MR. Het verschil zit in het overkoepelende karakter. Wanneer voorgenomen besluiten meerdere scholen betreffen, dan vindt het overleg plaats tussen de bestuurder en de GMR. Wilt u meedenken en adviseren over het beleid van Attendiz? Neem dan contact op met de secretaris van de GMR, via gmr@attendiz.nl

Meer weten over onze school?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X