Medezeggenschapsraad

Onze medezeggenschapsraad (MR) kwam in deel A van de schoolgids al aan de orde. De schooldirecteur bespreekt allerlei aangelegenheden die betrekking hebben op de school, met de MR. De MR wordt in de gelegenheid gesteld haar standpunten kenbaar te maken. De MR heeft, afhankelijk van het onderwerp, recht op informatie, recht op het uitbrengen van advies of recht op instemming. Besluitvorming vindt zodoende in goede harmonie plaats.

Heeft u vragen mail dan naar:
mrderietpluim@attendiz.nl

Dit zijn onze leden van de MR;

Nienke Prins

Personeelsgeleding

Mijn naam is Nienke Prins. Samen met mijn man en 2 jongens woon ik in Delden.  

Ik werk ruim 16 jaar binnen Attendiz, waarvan 12 jaar met veel plezier op de Rietpluim. 

Al 8 jaar maak ik deel uit van de MR. Ik vind het belangrijk om mee te denken over de inhoud en de uitvoering van het onderwijs op onze school. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan een fijne school voor kinderen, ouders en het personeel.  

Ruth Jansen

Personeelsgeleding

Mijn naam is Ruth Jansen. Ik ben onderwijsassistent op de Rietpluim. Sinds 3 jaar ben ik werkzaam op onze fijne school. Samen met het team en de kinderen maken wij er elke dag weer een fijne dag van.  

 Sinds dit schooljaar mag ik deel uitmaken van de MR. Het lijkt mij leuk om niet alleen met de collega’s, maar ook met de betrokken ouders, mee te denken over de afspraken binnen onze school.  

Jacqueline Wohlgemuth

Oudergeleding

Hallo, ik ben Jacqueline Wohlgemuth en zit sinds vorig schooljaar bij de MR.

Als er vragen zijn of een opmerking,  dan hoor ik het graag. 

Groetjes, 
Jacqueline

Lesley Ann Overmaat

Oudergeleding

Hallo,

Mijn naam is Lesley Ann Overmaat en ben de moeder van Levy uit groep 1/2c. Sinds dit schooljaar ben ik lid geworden van de medezeggenschapsraad. Het lijkt me dan ook een leuke en mooie uitdaging om meer te kunnen betekenen voor de school. Heb je suggesties en/of opmerkingen laat me dit dan weten. Je kunt me zowel persoonlijk als via de mail benaderen.

GMR

Op het niveau van Attendiz is er ook een Gemeenschappelijke MR (GMR) ingesteld. De werkwijze van de GMR is dezelfde als die van de MR. Het verschil zit in het overkoepelende karakter. Wanneer voorgenomen besluiten meerdere scholen betreffen, dan vindt het overleg plaats tussen de bestuurder en de GMR. Wilt u meedenken en adviseren over het beleid van Attendiz? Neem dan contact op met de secretaris van de GMR, via gmr@attendiz.nl

Meer weten over onze school?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X